Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem lehet semmit csinálni?

Miért nem lehet semmit csinálni?

Figyelt kérdés

8.osztályos vagyok de az osztályunba semmit se szabad csinálni(hajatfesteni, sminkelni,körmötfesteni...)

a többi osztálynál nem szólnak érte csak nálunk ez miért van?

2009. okt. 7. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Mármint órán? Remélem nem ott akarod... Gondolom ofőtök nem engedi, talán baromi randa?
2009. okt. 7. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Hm ez azért elég tré. Igaz én már 25 vagyok de ez még nálunk sem volt. Ahová én jártam ott vmi elképesztő fazonok voltak. Akkor még ez az emós baromság nem is létezett volt helyette más. De ott is voltak kegyetlen figurák. Senki nem szólt semmit. Az oké h nem járhatsz polgárpukkaszó külsővel na de h nem festheted ki a körmödet sem?? Ez azért elég kemény ilyenről nem is hallottam. Remélem jól értelmeztem a kérdést h amúgy nem mehettek be festett hajjal sminkelve és nem úgy tetted fel h óra alatt nem pingálhatjátok magatokat mert azért az nem ugyanaz..
2009. okt. 7. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is 8-os vagyok:)

Nálunk minden megengedett. (Egyik barátnőmnek kék a haja...)

2009. okt. 10. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
de jó nektek akkor csak a mi sulink ilyen szar
2009. okt. 11. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!