Érdemes Elindulni? DUNAI ÁRVÍZ
Figyelt kérdés
Holnap kéne Győr-Bp-Miskolc vonalon utaznom vonattal Majd vasárnap ugyanitt vissza. Nyilván a visszaút érdekes. Szerintetek van értelme elindulni? Leáll a vonatközlekedés? A máv oldalán nem sok infót találtam.2013. jún. 3. 21:33
1/3 anonim válasza:
Annyit tudok, hogy 5-6 éve amikor a legutóbbi nagy árvíz volt, Komáromnál egy részen elöntötte a víz a sínt, így a Győr-Budapest vonal egyik szakaszán vonatpótló buszok jártak, de akkora kerülővel, hogy nem volt érdemes elindulni.
Szóval szerintem ne menj.
2/3 anonim válasza:
Még járnak a vonatok Komárom és Nyergesújfalu közt veszélyesebb a vasút. Ma voltam Komáromba és még nincs veszély de hallottam hogy korlátozzák a forgalmat. Szóval az is lehet hogy 2-33 napon belül lezárják az egészet.
Hogy Győrbe mi a helyzet nem tudom, de ha van eszed akkor Tatáig menj el busszal valahogy utána meg már járni fog a vonat Bp-Déliig biztos, onnantól meg passz.
3/3 anonim válasza:
Akár végig is mehetsz busszal. Úgy emlékszem, a legutóbbi nagy árvíz idején csak a vonatközlekedés szünetelt egy darabon, busz az ment végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!