Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet nulla forintból új...

Hogy lehet nulla forintból új életet kezdeni? Van erre módszer?

Figyelt kérdés
el akarok húzni ithonról, de nincs egy vasam se, szerintetek meg tudnám ezt valahogy oldani?
2009. okt. 7. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tudom, de szerintem soha semmiképpensemnemsohasohasoha!!! NE vegyél fel hitelt Magyarországon! Főleg manapság NE!
2009. okt. 7. 12:16
 12/13 A kérdező kommentje:
hitelt soha nem vennék fel. de azért volt pár hasznos válasz is.
2009. okt. 8. 08:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát én Magyarországon élek, soha, egy napig sem voltam munka nélkül! Két gyereket nevelek, volt hogy hiteleim voltak, most nincs, és megvan mindenem, soha nem loptam, nem csaltam, nem vagyok túl okos és gazdag sem, lehet, hogy szerencsém is volt, de valóban boldog vagyok, itt, ebben az országban. Azt tanultam, hogy a kicsit is meg kell becsülni, és nem kell pazarolni. Dolgoztam keményen kevés pénzért is. És nem féltem a gyerekeimet sem, mert tudom, hogy kis ügyességgel ők is boldogulni fognak, a lehetőség végtelen, csak tudni kell élni vele.
2009. okt. 9. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!