Hogy lehet nulla forintból új életet kezdeni? Van erre módszer?
Figyelt kérdés
el akarok húzni ithonról, de nincs egy vasam se, szerintetek meg tudnám ezt valahogy oldani?2009. okt. 7. 11:36
1/13 anonim válasza:
Sokan így lettek milliomosok, ezzel semmi gond. Először egy állás, egy albérlet, majd ötletelés és irány egy vállalkozás + bankba kölcsönért. Sok szerencsét!
2/13 anonim válasza:
nem igazán....hova akarsz egyáltalán menni?Kell elég sok félretett pénz, hogy valaki egy másik országban elkezdjen egy új életet!persze ha ismerőshöz mész lakni, aki munkát is ad, akkor csak a repjegyet kell megvenni...
3/13 anonim válasza:
kedves első válaszoló, te most melyik országról beszélsz ahol ezt meg lehet valósítani???
4/13 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodom kedves kérdező! :S
5/13 anonim válasza:
én a második vagyok, és komolyan érdekel, miről beszél az első....nekem kicsit más tapasztalataim vannak....
6/13 anonim válasza:
Pàrom egy hàtizsàkkal és pàr szàz forinttal vàgott neki franciànak! Stoppal kiment Strasbourgba és beàllt a légioba! :) Ennyi! :) Akinek van vér a pucàjàban, bàrmit megtehet!
7/13 anonim válasza:
A légióba? Új élet volt a kérdés nem válogatott halál...
8/13 anonim válasza:
kedves első!Légyszi tényleg írd már le bővebben mire gondoltál, melyik országról beszélsz!
9/13 anonim válasza:
Én nem tudom, megoldást, de van egy ismerősöm, aki eladta mindenét, és egy notebokkal a kezében elindult világot látni. A noteboka segítségével tőzsdézik. Amikor jól megy neki akkor szállodákban lakik, amikor rosszul, akkor helyi befogadó családoknál, vagy az utcán.
Közben pedig járja a világot, kérget a helyiektől, és eljut olyan helyekre a világban, ahová én soha nem fogok.
10/13 anonim válasza:
Vàlogatott halàl? :D Ti minden pletykàt elhisztek a légiosokrol? Ha otthon ülsz is meghalsz ha, itt az idö, akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!