Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire kell figyelni a bet365-nél?

Mire kell figyelni a bet365-nél?

Figyelt kérdés

Szeretnék regisztrálni, de még soha nem játszottam ilyen internetes külföldi fogadóirodánál. azt szeretném megtudni, hogy mire kell e valamire ügyelni a regisztráláskor. Nem igazán értem, hogy mi a bónusz feltétele ( azt tudom, hogy első regisztrációkor kapjuk, de a további részét nem.) Ha befizetek a számlára, azt tehetem forintban?..és így ki lehet választani fogadásnál a HUF-ot. Illetve van dombornyomott kártyám, melyik fizetésmódot használjam, a kártyát vagy inkább utaljak internetbankon? Ebben a lehetőségben kell valami kódot beleírni a közleménybe vagy bárhová? Vagy ilyenkor van egy egyéni számla amire utalok és csak az enyém?

Ha valakinek van hasznos tanácsa ezek mellé azt megköszönném.

#bet36
2013. jún. 2. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, forintban is tudsz fizetni. Egyszerűbb a kártyával befizetni, mivel akkor egyből felkerül a pénz az oldalra, ha utalnál, az 1-2 napba telne. Viszont arra kell figyelni, hogy ha kártyáról/számláról fizetsz be, akkor majd a kifizetésedet is a bankszámládra kell kérned. Ezzel az a probléma, hogy a minimum kifizethető összeg bankszámlára 14000 Ft. Én egyébként a Skrill-t szoktam használni, azzal nincs ilyen probléma. De ha ennél jóval nagyobb összegekkel fogadsz és nyersz, akkor ez sem gond :)

[link] Itt szerintem jól le van írva a bónusz feltétele, pontosan mi nem világos ezzel kapcsolatban?

2013. jún. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!