Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amstaff és pitt bull keverék,...

Amstaff és pitt bull keverék, mire kell figyelni? Honnan lehet tudni h keveréke? mennyire agresziv?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy, vettem egy "amstaff" kis kutyát de érzésem szerint csúnyán át verek! A kutyusom le írása kék alapon barna csíkok, szeménél fehér folt, orra fekete pöttyös rozsa szín alapon, szerintem pitt és amstaff keverék! 10 hetes de nagyon agrészív márt most, életre halára küzd a cipőkel el venni se lehet tőle. Kérdésem a következő mire figyeljek a nevelésénél, és ha valóban keverék akkor mennyi veszélyes a családomra és rám? és hogy ahogy növekszik ugy meg nyugszik valamennyire?
2013. ápr. 3. 12:31
 1/1 anonim válasza:
Kutya suli és keményen kell fogni nekem is Amstaffom van tudom:(((Nem birok vele mert kiskorában sok mindent ráhagytam.
2013. ápr. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!