Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Heti 2× mosom (pl.: vasárnap este megmosom és szerdán szégyenlek kilépni a házból). Hullik, zsírosodik, korpásodik, ez tuti nem genetika. Próbáltam már sokmindent, de mivel alapból nincs dús hajam szörnyen néz ki zsírosan. Tanácsokat szeretnék kérni.2013. jún. 2. 16:42
1/4 anonim válasza:
Én sokáig minden másnap mostam a hajam annyira zsírosodott.
Anno vettem ilyen csalán sampont az kiszárította. Most 4-5 naponta mosom. Múlktor kipróbáltam 6-7. nap volt kb. olyan mint másnap harmadnaposan.
2/4 anonim válasza:
Hetente háromszor hajat mosni tök normális dolog. Az enyém egyáltalán nem zsírosodik, mégis minden másnap mosom. Egyrészt mindenféle por, pollen, kajaszag belegyűlne, ha nem tenném, másrészt edzés közben megizzad a fejem :D
3/4 anonim válasza:
Szia én head and Shouldersszel mosom heti 3-szor, nem zsíros egyáltalán és három napig isteni illata van a hajamnak:))
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy beválik-e de van olyan tipp is h ne mosd meg a hajad 1 egész hónapig, azután a hónap végén megmoshatod.. így állítólag beáll a normálisra a faggyútermelés és később kell hajat mosni. De mondom én nem próbáltam és nem is fogom, még nézz utána valahol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!