A Csábításból jeles című online randijátékban mikór fog Castiel és Nataniel verekedni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 10:01
81/91 anonim válasza:
már a 4epizódnál járok:D most kell móresre tanitani Ambert még
82/91 anonim válasza:
Azért verekednek (nekem már a 4. epizód is kész) mert Cassel egy papírt alá kéne iratnod,és a Cas mellett állsz ki akkor mikor olyanokat mondanak hogy.:"Ha férfi alá írja! meg hogy "Ha férfi nem kislányokat küldözget ilyen dolgokkal!" Akkor ugye bár már veszekednek. És a legvégén Nat neki meg Casnek hogy mrt nem írta alá,és összevesznek,Cas meg leveri mint a sz*rt xD
83/91 A kérdező kommentje:
ok már én is kész vook 4.epel
2013. júl. 5. 11:36
84/91 A kérdező kommentje:
Ez már egy jó régi kérdés
2013. júl. 5. 11:37
85/91 anonim válasza:
Én vagy az egyetlen kan, aki ezzel játszik?
86/91 anonim válasza:
Nekem két felim van amiket használok.Engem is felvehettek.
A nevek: Eredeti: Szandraa73 és a második: Dellaaa
Engem is zavar, hogy ilyen kevés az akciópont legalább 30-at kaphatnánk naponta.Mert ez így nagyon nehéz. :( Jó ha pár helyre eljutok.Naponta csak 3 helyre tudok elmenni. :O
87/91 Ingrados válasza:
Engem is csajok! Nevem:Rox, Meredis,Ingrados
88/91 anonim válasza:
engem is fel lehet venni. c: Yukican
89/91 anonim válasza:
engem is jelölhettek -> Twittie :)
90/91 anonim válasza:
Én most tartok a 7. epizódnál!:)
De angolon már a 9.nél! :P
Ha kitudjátok várni hogy 100 Ap- összegyűljön vegyétek meg az egyik Speciális epizód gyűrűjét!
Nekem a Halloween 2011-es nagyon tetszett!!!*o*
Főleg a benne lévő pasi, olyan kár hogy csak a spec epizódban van. T^T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!