A Csábításból jeles című online randijátékban mikór fog Castiel és Nataniel verekedni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 10:01
1/91 anonim válasza:
Szia! Ezt még sajnos senki nem tudja, mert alig van, akinek sikerült a 3. epizód. Jómagamnak sem volt még akkora szerencséje, hogy ez összejöjjön... Én is Cast fan vagyok, jelölj barátnak!: Connie , Roxana
2/91 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi!
2013. jún. 1. 16:44
3/91 anonim válasza:
sziasztok! :) ti is játszatok ezen xd ..felvehetlek titeket? :)) 15/l
4/91 anonim válasza:
Bakker... xDD Ti is? :DD
Stellaa, Cherra :DD
5/91 anonim válasza:
Ó, engem is :3
Geoorge,Arielle :3
6/91 anonim válasza:
Engem is tessék :D xD Bár én csak ma kezdtem..Név: AkaneKawaii
7/91 anonim válasza:
Nah, akkor nem csak én játszom :)
Felvesztek barátnak? Nevem: Neya
8/91 anonim válasza:
úgy látszik elég sokan játszanak:) tök jó. Legalább nem vagyok egyedül. felvehettek barátnak ha akartok. Nevem: Lola984
9/91 anonim válasza:
nekem tetszik ez a játék csak az zavar hogy hamar elmegy az akciópont és sokat kell várni vele mire kapok újat:/
10/91 anonim válasza:
Hát igen, az akciópontok :/ jó lenne egy napra kb 50-et kapni hogy tudjuk vinni a játékot :/ felvehettek, a nevem: Shizuo, Shadovv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!