AZ ebayen ha rendelek egy terméket az nyomonkövethető valamilyen ragszámmal már a vásárlás után?
Figyelt kérdés
Vagy csak ott, ahol ez külön fel van tüntetve a hirdetésben? Az eladó minden esetben el kellene küldje ezt a számot nekem a pénz beérkezése után?
Hogyan tudom nyomon követni, hogy hol tart a rendelésem?
2013. máj. 31. 15:39
1/1 anonim válasza:
Ha fizetsz a "registered" szolgáltatásért, akkor igen, kell adjon tracking numbert. De ez nem alapértelmezett mód, hanem külön kérned kell. Az áru helyét nem jelölted meg. Azért lényeges, mert országonként eltérő ennek a plusz szolgáltatásnak a díja. Például UK-ban 5.15 GBP ennek a kültsége, Németországban 2.10 euró. De ha te is a tipikus magyar eBayező vagy, akkor Kínából rendelsz, amit én nem tartok szerencsésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!