Miért szid mindenki hogy rasszista vagyok?
most pl a cigányokra vagyok rohadtul kiakadva
kéregetnek,beszólnak,fenyegetnek,lopnak
a német, a spanyol, meg a többi, azok nem rasszok, hanem nemzetek.. ha őket utálná (és valószínűleg akkor a saját nemzetét tartaná felsőbbrendűnek) akkor nacionalistáról beszélünk
rasszokba a cigányok, zsidók, feketék, sárgák (öhm, ázsiaiak, bocsánat:D), eszkimók, indiánok, arab meg még tudja a fene kik tartoznak.. és a rasszista nem szereti őket
a kérdés ott van, hogy miért nem?
egy embernek nem muszáj szeretnie a másikat.. megsúgom, én sem szeretlek titeket.. fogalmam sincs kik vagytok, talán nem bánt meg:D de az, hogy nem szeretlek titeket, nem jelenti azt, hogy nem tartalak egyenrangúnak magammal
a rasszizmus ott kezdődik, amikor utálkozva, lenézően gondolsz egy másik emberre azért, mert más a bőrszíne, vallása, etnikuma, kultúrája
ha nem gondolod úgy, hogy minden ember egyforma, akkor diszkriminálsz egyes csoportokat, és ez nem jó
szóval miért?
-mert más a bőrük színe? mást ismernek istenükként?
erre a válasz egyszerűen az, hogy minden ember más.. én is fehér vagyok, valószínűleg Te is.. nekem krumpli orrom van és hosszú hajam, neked meg nem.. én elfogadom, hogy vannak különböző istenek, mindenki higgyen amit akar, Te talán nem bolondságnak gondolod az egészet... én nem gondolom, hogy rosszabb lennél tőlem, és remélem Te sem gondold ezt rólam:) én is fehér vagyok, Te is:)
-azért nem szereted őket, mert büdösek, hangosak, és segélyből élnek
erre a válasz: kinek mi:D általánosítasz.. leírhatod az összes 78%osat krumpliorrú, hosszúhajú liberálisnak, de nem lesz az:D ugyanezen az elven nem szabad azt mondani, hogy minden cigány segélyből él
-gazdag
hát igen, az élethez szerencse is kell:D bár a zsidóság felemelkedésének amúgy egész szép. logikus útja van.. igazából pont az antiszemiták tehetnek róla:D
nos? miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!