Milyen emberek a Rammstein tagjai a való életben?
De fent van, én is ott néztem, most visszakerestem, tessék: [link]
Episode 1. Felirat nincs, és végig németül beszélnek - szegény Ausztrál csávót egyszer-egyszer bevonják, de ennyi.
Jó szórakozást hozzá. :D
Megnéztem a weboldaladat amit linkeltél és nagyon tetszik, örülök, hogy van aki ennyire foglalkozik a témával és ennyi időt képes ráfordítani...csak így tovább. Én németet tanultam sokáig, néhány dolgot nagyjából megértek, de a többség homály. Ennek az anakonda im netz videónak, amit linkeltem nagyon örültem, sokat segítettél vele.
Várjuk még sok-sok videódat! (1. válaszoló)
Hát köszönöm szépen, igyekeztem. :)
Az "Anakonda im Netz"-et mire feliratoztam, azt hittem megvénülök. :D És csinálok majd még, van jópár a vágóasztalomon, de a vizsgák miatt elég lassan haladok vele. :)
És köszönöm szépen, ez nagyon jól esett. :)
Amúgy Richardra kitérve: nekem mindig olyan embernek tűnt, így az interjúk alapján - jó persze egója van, nem tagadom - de ilyen nagyon magyarázós, mindent körbeír, mert azt hiszi nem érted. Meg állandóan metaforákban beszél. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!