Milyen emberek a Rammstein tagjai a való életben?
Hát sok mindent nem szeretnek nyilatkozni a magánéletükről, de én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
http://www.youtube.com/watch?v=FeON0q0cY0w
ennyit tudok lényegében véve segíteni
Köszönöm szépen, mert én eddig nem sok dolgot tudok róluk.
Talán azt hogy Till halat tart és egyik ablakán sincsen függöny, nem egy példaapa és nem is egy mintaférj.
Most orbitális büszkeség töltött el, hogy azt a videót, amit az első válaszoló belinkelt, én töltöttem fel a YouTube-ra. :')
Egyébként pontosan meghatározni, hogy milyen emberek a való életben... Hát... emberek! :) Normális emberek, pont ma néztem egy német tévé műsort, amiben Schneider vendégként volt jelen, és úgy viselkedett, mint egy átlagember. És vicces is volt, sokat nevettem rajta. :)
De ha még érdekelnek ilyen videók, nálam, azon a csatornán, amin ezt a videót is feltöltöttem (amit az első válaszoló linkelt), ott még vannak "hogyan készült?" videók, stb.
Meg csináltam neki egy honlapot is ( [link] mivel szöveges dolgokat is akarok majd fordítani (mondjuk interjúkat, amik újságokban jelentek meg), és azokat nem tudom YT-ra feltenni.
Remélem segítettem. :)
"pont ma néztem egy német tévé műsort, amiben Schneider vendégként volt jelen, és úgy viselkedett, mint egy átlagember"
nem tudom miért de elképzeltem Schneidert egy garbóban ahogy egy német Balázs show-ban ül :D
Neeem, egyáltalán nem olyan volt! :)
Igazából azért hívtam főzőműsornak, mert az volt a lényege, hogy egy német operaénekes csajszi főzött egy pár meghívott vendégnek, és a műsorvezetőnő is abban a színházban játszik (csak ő hangszeren, de nem tudom magyarul a nevét). Meg még jelen volt Ausztráliából is egy nő, meg férfi. És Schneider volt "díszvendég", úgymond, mert ismerik egymást a csajjal, akinél ettek (a lány meg Schneider apja is ugyanazon az egyetemen tanítanak). És már 10 éve nem látták egymást, ezért Doom egy meglepetésvendég volt a műsorvezetőnő részéről.
Egyébként egy nagyon értelmes, inkább kulturális műsor volt. :) Szóval nem ezek a mindenki főz és pontozzák, hogy kié a legjobb, hanem sokat beszélgettek az operáról, meg a Rammsteinról, és a majd' egyórás műsornak csak körülbelül 10 perce volt a főzés. :D
Schneider meg elmondta, hogy mivel mindkét szülője ének/zenetanár, így már egész kiskorában elkezdett foglalkozni a zenéléssel, játszott trombitán, próbálkozott a zongorával, de az nem ment, és csak később kezdett el dobolni. :) Azt mondta, az első kettő túl unalmas és túl könnyű volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!