Boszika97 kérdése:
Mit csináljak velük? (lent)
Figyelt kérdés
Apukám új barátnője folyton meg akar változtatni minden hülyeséget kitalál fareom meg minden szavára ugrik.Most azt találta ki hogy vesz nekem egy bringát és együtt fogunk elmenni biciklizni.Ez szép gesztus tőle csak egy gondom van hogy 5 évesen leestem a bringárólés rámesett a bicó majdnem ott maradtam.Azóta félek a biciklitől.
Ezt faterom nagyon jól tudja de adja barátnője alá a lovat hogy én is bicózzak.Szerintetek hogy fogassam végre fel velük hogy nem fogok biciklizni?
2013. máj. 28. 18:36
1/1 anonim válasza:
Hát,szerintem csak két dolgot tehetsz.Vagy szépen türelmesen elmondod,hogy te ezt tényleg nem akarod és megkéred őket,hogy ne erőltessék.Vagy esetleg terápiás jelleggel megpróbálod,hiszen a biciklizés jó kikapcsolódás,és lehet,hogy tetszene.Én azt mondom,hogy legalább próbáld meg,mert ezzel ők is látják,hogy ha a végén nem is akarod,de legalább próbálkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!