Én halottam olyant hogy aki kollégiumba van iskolába hogy ott borzalmas meg hogy sokan kartonpapírt esznek meg hogy ott mindig kicsesznek velük az igaz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 19:24
1/14 anonim válasza:
Választékos a nyelvhasználatod...
Koliban pedig nem anyira borzalmas, szivatások persze vannak, de hát ettől kollégium.
2/14 A kérdező kommentje:
és sok szivatás?
2013. márc. 21. 19:33
3/14 anonim válasza:
Az a társaságtól függ. Mondjuk a fiúk egymást erősen szivatják,a lányokat kevésbé.Nálunk lány lányt nem szivat, csak fiút. Mi egyetemisták vagyunk, az újjoncokkal természetesen leszámolunk (lányokal kíméletesebben, fiúk reszkessetek) Amúgy ne félj a kolitól, jó hely csak illeszkedj be és ne légy papucs. Ennyi!
4/14 A kérdező kommentje:
Hogy hogy papucs?
2013. márc. 21. 19:52
5/14 aspikami válasza:
Ne legyél papucs = ne hagyd magad!
6/14 A kérdező kommentje:
jaaj
2013. márc. 22. 19:09
7/14 anonim válasza:
hát mi lányt nem szoktunk b@sztatni. vagyis szoktunk csak nem olyan durván mint fiúkat. am télleg a társaságtól függ, mi azért "kulturáltabb" társaság vagyunk. :)
8/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy én fiú vagyok és mondjuk elég érzéken vagyishogy könnyebben sírok mint mások és nemtom h ez hátrány e lessz
2013. márc. 30. 21:14
9/14 anonim válasza:
Ne vegyék észre rajtad hogy szívatható vagy mert akkor rád szállnak.Én is voltam kollégista ,igaz a '70-es években.
10/14 A kérdező kommentje:
Azt hogy hogy nevegyékészre rajtam az mit takar és hogy csináljam?
2013. ápr. 17. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!