Nektek mi a véleményetek a vérfarkasokról?
Aki , nem hisz bennük az kíméljen meg a s*letlenségeitől!
És kérem olyanok se írjanak, hogy "én az vagyok" !
Köszönöm!
Kit betegeztetek le??????????!!!!!
Nem az a kérdés, hogy léteznek-e vagy nem! SZERINTEM A TÁRSASÁG BETEG, HA NEM TUD FELFOGNI EGY EGYSZERŰ KÉRDÉST.
Tehát: a gyengébbek kedvéért: nem az a kérdés, hogy léteznek-e vagy sem. Itt az a kérdésem, hogy aki HISZI , hogy léteznek annak mi a véleménye róluk. Szerintem marhára egyszerű kérdés volt.
"az válaszoljon, aki hisz bennük"
*cirip cirip*
Abban mi nem érthető ennek az elmeroggyant társaságnak, hogy az írjon aki hisz bennük és hogy ne azt irogassák, hogy nincsenek, vannak stb?!
Egy egyszerű kérdése felfogásához szükség van egy klassz dologra aminek a neve: ÉSZ
És úgy tűnik, hogy nektek nincs!!!!!!!!
Valahonnan mindenképp erednie kell a vámpíros-vérfarkasos legendáknak.
Elvégre gondoljatok bele, olyan nem létezik, hogy egyszer csak valaki kitalálta, aztán elterjedt a világon...
Utolsó... ismered a Silent Hill nevű játékot? Piramisfejet is valaki/k találták ki.
A Hellraiseres kenubitákat meg Clive Barker találta ki (persze a kerub szóból megalkotva).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!