Nektek mi a véleményetek a vérfarkasokról?
Aki , nem hisz bennük az kíméljen meg a s*letlenségeitől!
És kérem olyanok se írjanak, hogy "én az vagyok" !
Köszönöm!
itt most nem az volt a kérdés, hogy léteznek-e!
Kedves első válaszoló: láttál 2 000 000 dollárt?
Pedig van. Akkor ennyi erővel vérfarkasok is lehetnek.
Ki mibe hisz. Elvileg sárkányok se léteznek nem? És mégis Dél-Amerikától Kínáig találsz régi rajzokat róluk. Mondhatnánk, hogy kihaltak, lehet hogy elrejtőztek. Bocs a sárkány hasonlattal csak abból kevesebben szűrnek le tiniribis gondolkodást az alkonyat miatt. Amúgy írj privátba, hogy pontosan mire vagy kíváncsi.
Ja és aki még mindig röhög rajtam az kíméljem meg a válaszoktól, elégedjen meg annyival hogy piros kezet adhat.
Szerinted tényleg létezik a világban akár csak 1 olyan ember is, aki teliholdkor vérfarkassá, vagy farkasemberré változik...
Egyik kicsit érthetőbben fogalmazva, rávilágítva a tényekre, hátha észhez kapsz:
Minden alkalommal megnőne a szőre kb 10 centit, megnőnének a fogai hegyesre, a fülei az egész teste megnyúlna, utána meg visszaváltozna emberré?
Teljesen mások az anatómiai (testi) felépítésünk, mint a farkasé, vagy a kutyáké. Hiába vannak ugyanolyan csontjaink, de az rettentően egészségtelen lenne, ha a szerveink egyik percről a másikra megváltoztatná úgy az alakját, ahogyan az a hétköznapitól teljesen eltérő.
Te még vagy nagyon fiatal vagy, vagy egy beteg ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!