Jobbá teszem a világot. Szerintetek ez jó ötlet? (többi lent)
harc alatt nem erőszakot értek
úgy értem: nem szabad törődnöd az ellenségekkel, csak a tieidet kell segítened
melyik az erősebb birodalom? amelyik folyamatosan terjeszti a határait, és egyre hatalmasabb lesz, de a leigázott népek nem hisznek a vezető hatalmában, vagy az, amelyik elfoglal egy falut, meggyőzi a lakosait, hogy nekik jót tesz a vezető, és miután azok szívből hiszik, hogy ez így van, akkor megy tovább a következő falura?
eképpen: pusztítsd el, vagy állítsd félre bármilyen formában a gonosztevőket.. de ezzel még senki életét nem váltottad meg, ráadásul a gonosz sosem fog elfogyni
szóval hárítsd a támadást ha kell, de alapvetően csak építs, ne támadj!
most láttam meg a 97et.. Te 16 lennél?
és nem megváltani akarok. Csak segíteni. A gonosz addig tart, míg a világ. De csökkenthetem hatalmát.
Bár ahogy mondtad, 16 éves vagyok, ez nem jelent sokat. Már eldöntöttem. „beérett a fejem lágya”. Lehet, hogy őrültségnek hangzik, de ez az álmom, ami nem lehetetlen.
hát most erre mit válaszoljak?
16 vagy... legkésőbb az érettséginél meglátod, hogy a világ nem olyan egyszerű, mint hinnéd... nem csak jó és rossz van.. van rossz aki jót akar, van jó, aki rosszat akar, van olyan rászoruló, aki nem kér a segítségedből, van olyan, aki egyáltalán nem szorul segítségre mégis kér..
Te a magad fafejű igazságosztásoddal a "rossz aki jót akar" kategóriába esnél bele, ezt megmondom
de majd rájössz magadtól is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!