Jobbá teszem a világot. Szerintetek ez jó ötlet? (többi lent)
Jézus is mondott olyasmit, hogy tüzet és pallost hozott a világba.. és ezzel a keresztes háborúkra célzott
ki az, aki megérdemli? véleményed szerint
ha kell védj, de ne támadj, max jelents fel! nincs jogod ítélkezni arról, hogy mi a rossz, vagy jó, csak segíteni van jogod!:)
amúgy keresztény szervezetek rendszeresen csinálnak ilyet.. de túlzottan még vallásosnak sem kell lenni ahhoz, hogy enni adj a hajléktalanoknak:)
Köszönöm. Első: tudom, hogy összeférhetetlen, ezt úgy értettem, hogy ha kell akkor megvédem az ártatlanokat, azaz harcolok a rossz ellen.
Tudom, nincs jogom eldönteni, de el fogom. Joggal a világon sokan próbálkoztak és sokat nem értek el. Én elérek, ha kell jogtalanul.
És akkor mivel fogok más lenni, mint ellenségeim? A keresztesháborúban is öltek jó célert.
Várom további válaszotokat.
Megeri bunozonek lenned, a bun vedelme kozben?
A keresztes hadak jo celert gyilkoltak?
Mi akarsz lenni, ejszakai igazsagoszto denever ruhaban? Ezzel nem mesz sokra, megmondom
Az meg nem jelent semmit, ha SZERINTED valaki segitsegre szorul.... az indianokra is ezt mondtak a keresztenyek, hogy segitenek neki az udvozulesben meg tototototo..... az indianoknak baromira nem hianyzott mas istenkek segitsege meg udvozjlese...
Adj enni az utcan lakoknak... ha tudsz, adj nekik ruhat, adj nekik munkat.... nem az a raszorulo, aki verekszik, hanem az, aki nem!
nem akarok batman lenni. Csak segíteni szeretnék a gyöngéken. Egyszer majd hallani fogtok rólam, biztos felismertek. Nem egyedül leszek, Isten is velem lesz, ő mindig megsegít. Ő engedett el erre az útra is, kérdeztem és ő válaszolt, de kikötötte, hogy őt kell hirdetnem és szolgálnom.
A világ változik, rossz fele. Szerintetek hol van a legnagyobb éhinség, gonosz a teljes földkeregségen?
Nem vagyok tul hivo, de tudtommal Isten nem kedveli az eroszakot
Konkretan Isten neveben Te ne bants senkit, mert az egy kkcsit hitetlen magatartas lenne....
A rosszat irthatod, nem fog kifogyni... ha az embereken segiteni akarsz, akkor nekik segits, ne pedig az ellensegeik ellen haboruzz! Plane nem Istent hirdetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!