Szerintetek mitől lesz egy nő "minőségi"?
Nekem erről kicsit más a véleményem. Először is, a nő nem árucikk, hogy ilyesmiről beszélni szabadjon. Én tényleg egyenrangú partnert, társat keresek a nőben, minden tekintetben, amiben csak fizikailag lehetséges. (Tehát pl. szekrénytologatásban nem.) Szellemi tekintetben akkor tudok bárkivel is mit kezdeni, ha nyitott, de nem az ésszerűség és a logika ellenében. (Így pl. a ma oly divatos "ezós" dolgokról a legtöbb, amit ki merhetek jelenteni, hogy kutatni kell a tudománnyal, mint módszerrel.)
Szóval... hogy mit tudsz tenni? Legyél értelmes és szép. Szigorúan ebben a sorrendben. :) Add magad, őszintén, nyíltan. Azt mindenképpen érdemes megtanulnod, hogy felismerd a kihasználós, átejtős helyzeteket. Az, hogy karriert csinálj, neked lehet érdekes, több (az én szememben legalábbis) nem leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!