Vonattal Pusztaszabolcsról hogy lehet Szentesre jutni?
Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném ha valaki leírná, vagy linkelne egy oldalt ahol meg tudom nézni, mert én nem találom.:/2013. máj. 26. 19:09
1/3 anonim válasza:
Pusztaszabolcsról megy vonat a Déli pu-ra ,ott le kell szállni,metróval a Nyugatiba átmenni,a Nyugatiból indul Szolnokra vonat azzal kell menni Szolnokig és ott is át kell szállni arra a vonatra ami Szentesre megy.
2/3 anonim válasza:
Attól függően, hogy mikor utaznál egy átszállással is meg lehet úszni, de van olyan időszak is, amikor 4 vonat kell.
3/3 anonim válasza:
Bocsi, nem figyeltem az URL-t, nincs benne a keresett úti cél. De ha beírod, ugyanazt kell kapnod.
Sajnos vagy a városon belül is vonatoznod kell, vagy marad a helyi közlekedés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!