A kérdésem animésekhez szólna. Azt kédezném, hogy minden animésnek animés szobája is van? Tehát ki van rakva poszterekkel, mangák sorakoznak a polcokon, animés ruhák, parókák stb. mert énis nagyon nagy Otaku vagyok és még sincs ilyen szobám.
Az a szám megvan, amelyiken Slayers van?
Ha jól tudom 2009/2- es szám.
Örülj neki, amíg nem vagy otaku, mert az elég sokba kerül.
üdv,
egy könyvotaku
Na, most komolyan. Az otaku a gyűjtögetős fanatikus. Én majdnem minden "fölös" pénzem könyvekre költöm. Valahol ez az otaku fogalma. A szobámról meg... lássuk csak. Van egy GunXSword wallscrollom, két Tsubasa Chronicle, egy Bleach, egy Detective Conan Ragnarök, egy Dragon Ball és egy Sailor Moon plakátom, de ezeket összetekerve tartom, mert a falon nincs hely a könyvek miatt. Van három animés figrám (két Ojamajo Doremi és egy Digimon), ezek a polcokon, két kis méretű Pikachum, 50 mangám, valamennyi Mondom és tíz animés DVD-m. Nem számolva a kiírt, nem eredeti DVD-ket, nem számolva a videókazettákat, és nem számolva a conokról gyűjtött relikviákat, például animés kulcstartók, macskafüles sapka, japán üdítősdoboz és karszalagok. Igen, aki az én szobámba belép, nyomban meg is jegyzi a következőket:
- jó sok mangám van (szerintem kevés)
- jó sok könyvem van (ja, kábé 600)
- jó sok ceruzám van
Egyébként meg nem a tárgyaktól leszel jó animés. Nekem például van pár mangám, ami már csak a helyet foglalja, vagyis helye már nem is nagyon van, legszívesebben eladnám, de nem tudom, kinek. Meg ugyebár voltak idők, kb. 2006 előtt, amikor még nem nagyon voltak animés boltok meg conok, de rajongók akkor is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!