Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lettél otaku vagy kocka?

Miért lettél otaku vagy kocka?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első az mi az? :-O
2010. dec. 9. 13:04
 2/7 Saten ‫҉ ***** válasza:

Otaku ~ kocka, függő stb... európai szóhasználatban első sorba anime őrültekre értendő eredetileg viszont szimplán függőt jelent

Nem vagyok otaku bár elvétve van egy egy animés cuccom :D

2010. dec. 9. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy japán...

Oké, nem vagyok animés, csak kocka :D

első

2010. dec. 9. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:
És miért lettél az?
2010. dec. 9. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én inkább csak otaku vagyok :D meg kissé kocka .. :D de csak kis mértékben. ><

otaku azért lettem, mert egyik ismerősöm ani szintén animés, mondta, hogy nézzek meg egy animét. megnéztem, és k*rvára megtetszett. :D azután magamtól ástam bele magam az animék világába, és azóta nagy fan lettem. :D

kocka meg azért lettem, mert ... mert így jött össze. xD

2010. dec. 9. 19:51
 6/7 anonim válasza:
Én kis koromban kezdtem láttam egy műsort azon a bizonyos csatornán ami a Minimax után jön. akkor még (/+) a+ nak hívták, és nagyon megtetszett így elkezdtem nézni majd telt az idő és kaptam számítógépet és egyre inkább bele ástam magam ebbe a világba aztán jött az con. Egyre több animét mangát ismertem meg. Ma meg már ott tartok ,hogy ha elkezdek animékről vagy mangákról beszélni akár más animés barátaimmal (akik még nem olyan tájékozottak mint én) akkor gyakran még ők sem értik miről van szó.
2011. jún. 22. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt hosszú történet meg régi kérdés de ezt meg kell írnom.

A az apukám fehér az anyukám maláj ezért fél-ázsiai vagyok és kiközösíttetek a kezdetek óta.Mivel a szüleim (mind2) nagyon sokat dolgozik(még manapság is) ezért nem szoktak haza érni vagy ha igen nagyon későn ezért volt időm TV-t nézni .Kb 4-5 évesen szeretem meg az animéket (örökké hálás leszek a Chirio Szellemországban-nak )6 évesen próbáltam ki először apukám NES-jét ami úgy szintén imádok a mai napig.14 éves vagyok és még most is közösítenek és utálnak az iskolába de nem érdekel mert hála az otaku közösségnek végre találtam igazi barátokat akik úgy fogadnak el ahogy vagyok...akár magyar...vagy akár maláj...

2013. nov. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!