Ciki Jane Austen-t olvasni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert volt párszor, hogy kigúnyoltak amiatt, mert nem mai "trendi" könyveket olvasok... Én nagyon szeretem Jane Austen könyveit. De szerintem a mai fiatalokat is befolyásolhatja a Szent Johanna Gimi című sorozat, ahol pl.: a főszereplőt "nyominak" bélyegzik meg emiatt, stb. Ti mit gondoltok?2013. máj. 25. 16:16
1/3 anonim válasza:
Nem ciki. Ne is figyelj rá, aki olyat mond, hogy bármit is olvasni ciki!
2/3 BalogHelga válasza:
Egyáltalán nem az. Nekem is Jane Austen a kedvenc íróm, imádom a regényeit!:) Nem érdemes a véleményükre adni.Neked több okod lenne kigúnyolni őket.
3/3 anonim válasza:
Dehogy! Én sem 16 évesen, sem most, jóval később sem érzem cikinek. Már többször is újraolvastam őket, meg még fogom is. Annyira népszerű, hogy néhány évente újra és újra kiadják őket, és néhány évente feldolgozzák filmnek, vagy filmsorozatnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!