10. választ adó:"Jönnek a shounen huszárok" ??? Csak szólok hogy nem csak a shounen műfajt szeretem. Ez az én MyAnimeList oldalam [link] Rengeteg nincs még bejelölve.
11. választ adó: Mindenkinek megvan a saját véleménye, de azt azért nem mondanám hogy mind rossz. Nagyon sok jó is van. Ha belekezdenél a One Piece-be, a Fairy Tail-be vagy a Gintama-ba, akkor szerintem megváltozna a véleményed. Most is megy a Devil Survivir 2 The Animation, 2012-ben K Project, és egy régebbi, a Blood+, na ezek is jók.
"A legjobb a naruto meg a bleach meg a sword art online a többi nagyon szar szerintem is, de ezek a legjobbak a világon."
Ez a 3 inkább a legalja :D
Abba is belenéztem már . Az is egy max 3pontos anime .
Régen szerettem a naruto-t bleach , (évekkel ezelőtt) ma meg már azt se tudom miért néztem végig , mai fejjel borzalmas.
HxH és az OP azok a shounenek amiket elnézegetek .
A sao meg no comment , legalja .
Nekem barátnőm mutatott egy animét,pontosabban nézte a Narutot és valahogy megtetszett! bár még csak 3 éve nézem de egy nagyon fájdalmas kapcsolaton segített túltenni magam! naggyon megszerette az animéket és egész életemben nézni fogom szerintem,szó szerint függő vagyok!nekem az anime olyan mint másnak a jóga,relaxálás!engem megnyugtat,felpörget!
a kedvenceim pl.:
-Bleach
-Árulás tudod a nevem
-Zetman
de láttam a Nana-t is.szinte mindegyik műfaját szeretem
4.: Nagyon rosszul érvelsz. Azért nem mese, mert japán rajzfilm? Na és akkor nem lehet mese? Meg, hogy film is készült róla. Attól még mindig van anime ami mese.
10.: Ízlések és pofonok. Amúgy a 90% shounenekkel kezdi, nem értem mit kell ezt fikázni.
11.: Miért láttad mindet, hogy biztosan kijelented ezt? Szerintem csak ezeket láttad. Még a műfajukban sem a legjobbak.
Na akkor jöjjön az én véleményem :D Szerintem az animék sokkal kifejezőbbek tudnak lenni mint a filmek, vagy a sorozatok. Nagyon sokoldalú és mindenki mag találná a neki tetszőt. Csak egy nagy baj van, mégpedig: sokan csak annyit látnak, hogy rajzfilm akkor már mese és a mese gyerekeknek való. Semmit sem tudnak róla csak fikázzák.
Amúgy szerintem olyan, hogy rossz anime nincs. Lehet érvekkel harcolni, de sohasem lesz olyan amit mindenki utál. Amíg van ki szereti nem rossz, csak nem a te ízlésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!