Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A SzJG 6 Igazabol semmirol se...

Li_lo_be kérdése:

A SzJG 6 Igazabol semmirol se szól?! Csak én látom így?

Figyelt kérdés

Nemrég fejeztem be a SzJG 6 es nem történik benne semmi izgi!! Mármint cortez ki áll az ablakba,oké, de ennyi!! Ahoz képest hogy azt mondtak hogy viki mekkora balhét csap...max. 3 mondat azt kész...Kinga a diszkóban elmondja a magáét de nem torteniki semmi!!!

Talán meg annyi hogy Neményi megjön es összevesznek aztán viszlát !! Vagy csak én látom így?!?!

2013. máj. 24. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
az az összeveszés "Neményivel" jelent(eni) (fog) valamit, csak türelem. Mindennek meg van a maga miértje és hogyanja.
2013. máj. 24. 18:53
 2/5 anonim válasza:
100%
nekem tetszett a hatos rész is:) de ha ez neked nemnagyon jött be, akkor sztem a többit is unni fogod:/
2013. máj. 24. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az elsőnek :) akkor érdemes elkezdeni a 7. könyvet :)
2013. máj. 24. 22:19
 4/5 De_Dóri98 válasza:
100%
Érdemes-e elolvasni? Szerintem igen, de csak akkor ha az előző öt is tetszett. Egyébként szerintem a Szent Johannákban nem történik "valami". Mármint nem úgy van, hogy az elején lesz egy bonyodalom és a könyv végére ez megoldódik. Inkább a nyelvezetével fogja meg az embert, azokkal a vicces pillanatokkal mint pl: "Was kostet das zimmer?"
2013. máj. 25. 11:51
 5/5 anonim válasza:
63%

hog lehetsz már ilyen? Az 4-5-6-7-8 a kedvenceim, de mindet SZERETEM.

És így kiolvasva mindet, csak ennyit tudok hozzászólni: KÖSZÖNÖM SZÉPEN LEINER LAURA A SOK RÖHÖGŐGÖRCSÖT, VIDÁM PILLANATOT, VAGY SZOMORÚT, MEG ÚGY AZ EGÉSZ SZENT JOHANNA GIMIT.

,,Szeretjükazírónőnket''

2013. máj. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!