11 éves vagyok mit olvassak? (a Szent Johanna gimit már olvastam)
Figyelt kérdés
Tényleg kíváncsi vagyok! Köszi a válaszokat!2013. máj. 23. 18:41
2/10 anonim válasza:
Szerintem Első Csók könyveket.Nagyon nagyon jók! A címek(3 van belőle):
1. Rachel Hawthorne-Bizalomjáték
2. Stephie Davies-Szerelem több szólamra
3. Jenny Collins-Szerelem kutyulásig
3/10 anonim válasza:
A cseregyerek című könyv nagyon jó, szerintem azt!!!
4/10 anonim válasza:
Harry Potter-sorozat
Alkonyat
Jókai Mór: Az aranyember
Thury Zsuzsa: A tűzpiros üveggömb
-||-: Mostohatestvérek
most ezek jutottak eszembe :-)
5/10 anonim válasza:
Kereszteshadjarat farmerban
Jinx
Egy szazeves ember aki kimaszott az alakon es eltunyt
az utolso iszonyat vicces
6/10 Gigamiga válasza:
van egy sorozat aminek ez a címe: Ulysses Moore van legalább 8 része és nagyon jó, meleg szívvel ajánlom:)
8/10 anonim válasza:
Én a Fabrice Colin - London vámpírjai-t ajánlom!!
Nekem nagyon tetszik!! Énis most kaptam mert már kiolvastam az SzJG-t és a Bábelt is!! Linkelem:: [link]
9/10 anonim válasza:
Harry Pottert 100%ban csak ajánlani tudom!!:) kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Ez volt az a könyv ami megszerettette velem az olvasást. Regen én is azt hittem hulyeseg, 'gyerekhorror' stbstb, de igazából egeszen más. A barátságról szol, es tele van izgalmakkal. Probald meg, nem fogod megbanni!;)
10/10 anonim válasza:
Ha szereted az SzJG-t akkor Laura többi könyvét is szeretni fogod (ha még nem olvastad): Bábel, Akkor Szakítsunk, és nemsokára megjelenik a Késtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!