Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak pénzt 15évese...

Hogyan csináljak pénzt 15évesen? Nagyon kéne

Figyelt kérdés
Nagyon kéne a pénz mert , nincsenek ruháim és elég szegény családból származom és apámmal élek . Valami ötletetek nincs?
2013. máj. 23. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Árulj füvet,ha lány vagy állj ki az út szélére,diákmunka,kéregess, vállalj kissebb-nagyobb munkákat pl: szomszédoknál. Ilyesmik.
2013. máj. 23. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2013. máj. 23. 22:06
 3/6 aspikami ***** válasza:
Nincs ruhád, de internetelőfizetésetek és számítógépetek azért van. ;)
2013. máj. 24. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

3/3 bunkó vagy!!!!!Némelyik feltöltéshez jár ingyenes,csak tudj róla!Amúgy ehhez semmi közöd.

Kérdezőnek:próbáld ki ezeket a receptbeküldő oldalakat ahol pénzt küldenek a beküldött receptért.De van ilyen újság is.Sok sikert!A hülyékkel ne foglalkozz!!!!!

2013. máj. 29. 06:45
 5/6 A kérdező kommentje:
1. Van netem ,igen apu fizeti és vesz is nekem ruhákat . Nekem igazság szerint zseb pénzre lenne szükségem és ne igy ugassálmár te patkány semmi közöd nincs hozzá csak tanácsot kértem , pusztulat xĐ
2013. jún. 8. 11:36
 6/6 aspikami ***** válasza:
Szánalmas vagy :) Hova fajul ez a világ, édes jó Istenem!
2013. jún. 19. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!