15évesen hogy tudnék pénzt keresni?
fiú vagy, vagy lány vagy?
magyar vagy, vagy cigány vagy?
Építkezésnél lehetne esély rá, hogy találjak vlmit?:S
családom sajnos ebben kudarcot vallott..
ismerős, vagy rokon nincs ami valami helyen el tudna helyezni? mert egyébként meg kihasználnak.
de nyáron menj el fagyit árulni strandra, meg ilyesmiket. vaterázd el a régi cuccaidat, vagy vegyél külföldről, aztán itthon drágábban add el, próba szerencse. :) pl. volt ez a hülye pingvines játék, clubpenguin vagy mi a neve, azoknak meg vannak plüsseik, és azt itthon a hülyék annnyira drágán megveszik, amíg eredetibe jóval olcsóbban betudod szerezni.:D csak kell üzleti érzék is.
sok sikert!:)
Nyáron dolgozhatsz, év közben még nem. Simán lehet, hogy találsz építkezésen munkát, gimiben több osztálytársam csinálta.
Egész évben vállalhatsz viszont fellépést tánccal, énekkel, zenéléssel, eladhatod a festményeid, rajzaid, adhatsz ki könyvet, fazekaskodhatsz, stb. A művészeti tevékenységek nincsenek korhoz kötve, bármikor pénzt csinálhatsz abból, amit tudsz.
értem..
nyáron építkezés vlmit találok..
15vagyok, jelenleg csak iskolaszünetekben dolgozhatok, de ha betöltöttem a 16ot akkor évközben nem dolgozhatnék suli után valahol rendszeresen?+hétvégén is..[tescora gondoltam, de nem tudom így megengednék-e...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!