A Ki vagy doki c. film 7. évadjának 13. részének a végén, az idős ember, aki megfordul, aki a Doktor titka, az ő maga? Ti mit gondoltok?
Gondolom nagyon értelmesen sikerült feltennem a kérdést, bár remélem érthető.
Egyébként a 14. rész mikorra várható?
Az idős ember az az énje volt,aki megszegte az esküt. Az eskü a Doktor neve. A részben is mondta a doktor:
Ha nevet választasz,az olyan mintha egy esküt tennél le. Ő volt az aki megszegte az esküt. Ő az én titkom.
Erre mondja az idős doktor:
Amit tettem,azt úgy tettem,hogy nem volt választásom. A béke,és az élet nevében.
Erre a 11.doki:
Tudom.De nem a Doktor nevében!
Szóval igen,a Doktor titka saját maga,ugyanis megszegte az esküjét,szóval igazából egy tett a titka,de azt a tettet nem ő követte el,hanem egy énje,de az az énje egyúttal megtagadta magát,mindent ami a Doktor,szóval A 11.Doktor szemében ő már nem doktor,de mivel biológiailag még mindig ő,nem tagadhatja le,így eltitkolja.
Tudom később küldtem,de most láttam a részt(újra),muszáj volt kidumálnom magamból mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!