Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a helyzett?...

Mit jelenthet ez a helyzett? Szerintetek is valami baj lehet velem?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy egy pasi, akinek barátnője van, elkezd nekem ott uvdarolni, valamikor a barátnője előtt is. Mindezt hülyeségből, de ezen általában a barátnője is nevet. Másik idegesítő dolog, amikor egy pasi elkezd udvarolni nekem és én úgy érzem, hogy hülyének néz. Ezt abból következtetem, hogy körülöttünk mindenki kacag rajta és ezért csinálja ezt, hogy a többieket megnevettesse. Igazából ez nagyon rosszul esik nekem, ugyanis nem tartottam magam csúnyának eddig, de kezdem azt hinni, hogy ronda vagyok és azért csinálják ezt, hogy kikacaghasanak. Az, hogy röhögnek és nem értem a viccet kissé idegesítő. Ti mit gondoltok bennem van a hiba? Csúnya lennék vagy nevetséges? Más került már ilyen helyzetbe?

2013. máj. 21. 19:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Köszönöma privátot!
2013. máj. 23. 10:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem küldök képet.
2013. máj. 24. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!