Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Továbbtanulássa...

Mit csináljak? Továbbtanulással kapcsolatban. (lent)

Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os,fel is vettek oda amit bejelöltem.De igazából én nem akarok oda járni,de főleg nem azt a szakmát tanulni(cukrász)mert nem tetszik,egyáltalán nem.Csak azért választottam ezt mert valahová mégis csak tovább kell tanulnom,rossz,gyenge gimibe nem akartam volna menni,erős gimikhez nem voltam elég jó tanuló.Viszont most sem tudom mit akarok,sem azt hogy mihez értek,semmi elképzelésem nincs a dolgokról,nem is ismerem szinte semennyire se önmagamat.Mit tegyek?

2013. máj. 21. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Érthető, ezzel szerintem a legtöbben így vannak /fiam is, ő most 10-edikes/. Neki azt tanácsoltam, hogy végezze el azt a sulit,ahová most felvették, érettségi után pedig elmehet valamilyen szakot tanulni, addigra talán letisztul benne, mivel szeretne foglalkozni. Sajnos ennél jobb ötletem nincs, ráerőltetni nem akartam semmit, ide is ő jelentkezett, de persze nem tetszik neki, ami várható is volt. De nem engedem, hogy abbahagyja, ahhoz ragaszkodom, hogy leérettségizzen, de azután támogatni fogom, ha már tudni fogja, mit szeretne. Sok sikert neked!
2013. máj. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!