Lidl munka hosszútávra?
Azt olvastam elég sok helyen, hogy szeretnek embereket felvenni 2-3hónapra és utána kirúgdossák őket, és ezzel szórakoznak, és ezzel szórakoznak, hogy folyamatosan cserélik az embereket.
Konkrét tapasztalat erről? :S
Nem tudom.
Itt kb 200 méterre van a lidl tőlem. Szóval kb mindennap járok oda évek óta és szinte mindig ugyanazokat az eladókat látom.
Én is úgy mentem a LIDL-hez anno, hogy max 2 hónap, és repülök... Azóta rájöttem, hogy az, aki nem oda való, az nem oda való.. Aki bírja, annak pedig egy nagyon jó kis munkahely...
Az álláshirdetésben is látható: fizikai, és stressztűrő képesség... Ez kell valóban.
Sok sikert, és kitartást! Meg lehet csinálni, csak gyorsnak, kitartónak, és szorgalmasnak kell lenni...
Nekem másfél éves tapasztalatom van.Teljesen egyetértek az előttem szólókkal ill.írókkal."Kirugdosni" nem szokás,de nagyon kemény,pörgős és stresszes meló,valamint sokat el kell viselni,pl.tényleg szinte minden elé kell(ene)helyezni a munkát.
Olyat esetleg csinálhatnak hogy felvesznek 4-6 órásra először (ami épp az álláshirdetésben szerepel),majd később,esetleg csak hónapok vagy fél-év év múlva lehet valaki 8 órás dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!