Miert vagdossak magukat a "fiatalok"?
Kivancsi vagyok azoknak a valaszaira akik mar egyszer is kiprobaltak, hogy miert??? Nem jo az eletuk? Vagy miert??? Mikre gondolnak azokba a szornyu pillanatokba?
Tenyleg komolyan gondoljak?
Szoval nem ertem!?
A kornyezetembe senki nincs akitol megkerdezhetnem, szerencsere!
Koszi elore is az oszinte valaszokat!
A szeretet hiánya lehet a kiváltó oka ennek az észbontó állapotnak.A szeretet éhség sok mindent képes kiváltani az emberi természetből.
Több egymásra figyeléssel sok tragédia elkerűlhető lehetne.
Én csináltam, de leszoktam,de ettől még vágyok rá,csak igéretbő nem teszem, mert betartom a szavamat. Én azért csináltam,mert anyunak lett 1pasija, és nem zavarta h. én otthon vok, amikor szexeltek, nagyon hangoskodott(+beszélt hozzá, és engem zavart olyat hallani az anyámtúl h. jajj de jól csinálod, jajj Istenem ne hagyd abba,stb) Elejénte meg ilyenkor elkellett menjek, anyám nagyon szerelmes,a pasi fontosabb lett:( És hiába közöltem vele, nem fogta fel..sovágás és 1levél amibe közöltem vele h. milyen önző az helyretette a gondolkodásmódját..De már késő volt mert rászoktam a vágásra..ha vmi rossz történt, már remegtem h. hozzányúljak a késnek,és addig vágjam amég a véres cafatok le nem jönnek, és nem csepeg a vérem..megölni sose akartam magam, csak kínozni,mert már nem bírtam..Mostmár nem bántom magam, vkivel gondom van, v. leordítom a fejét v. megverem,mert rájöttem senki se ér annyit h. magamat bántsam!!
/egy 15éves csaj/
21 éves vagyok, még sosem csináltam, de én nem vagdosnám magam, hanem rögtön öngyilkos lennék. Nem mertem megtenni sosem, nem is hiszem, hogy fogom, de annyira fáj, hogy senki nem foglalkozik, és nem is foglalkozott az érzéseimmel senki, hogy néha szeretnék megszabadulni minden bajtól. Nem látok néha más megoldást, nem mehetek senkihez, nem kérhetek senkitől segítséget, senkire nemszámíthatok. Állandóan verve, senkire nem számítva...
nem is látom az élet értelmét, boldogságnak még csak a szikrájában sincs részem. Néztem a válaszadókat, ettől még nem érzem magam alkalmatlannak a munkára, lelkileg labilis vagyok, de csak egyedül. Az igazán depressziósok a külvilág felé igyekeznek kiegyensúlyozott képet mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!