Osztálykirándulásra megyek, mi legyen?
Figyelt kérdés
Ma megjött és jövőhéten szerdán indulunk kirándulni 3 napra! Volt már olyan hogy több mint egy hétig volt és nagyon erős csak a végére enyhült! Félek hogy átázok, és azok az idióta osztálytársaim kiröhögnek, mondjuk nem érdekel mit gondolnak, hisz ez természetes. Az izgat hogy hosszú a buszút és félek hogy a betét nem bírja ki, és hogy majd nemtudom olyan sűrűn cserélni és melléfolyik a vér! Most mi legyen, mit csináljak?
14/L
2013. máj. 18. 21:33
1/2 anonim válasza:
Én ha tudom,hogy hosszú ideig nem tudok cserélni,akkor betét+tampon.Nem a legjobb megoldás,de ha 8 órán keresztül nem tudok betétet cserélni,akkor nincs más.
2/2 A kérdező kommentje:
De nemtudom hogy helyezzem fel a tampont! Már próbáltam, de fájt, de amikor jól raktam fel nemfájt, de leültem és aztán olyan kényelmetlen volt! Félek tampont feltenni, hogy csináljam?
2013. máj. 18. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!