Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki ismerkedni? Elsősorban...

Valaki ismerkedni? Elsősorban melegek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Egy lány vagyok és nagyon szeretnék barátkozni fiúkkal. És arra gondoltam, hogy talán egy meleg fiú milyen jó barát lehet. Mert bárhogy is forgatjuk a dolgokat, egy lány baráttal nem lehet mindent megbeszélni. Elmondom, hogy ma xy-nal randiztam és jön az irigység meg a pletykálgatás... még a legjobb barátnőknél is. Próbálkoztam már fiú barátokat keresni, de ők mindig többet akartak. És egy meleg fiú véleményét kikérhetem bármilyen témával kapcsolatban, tud segíteni talán még a divatban is és ha elmondok valamit, ő nem féltékenykedik, de mégsem akar többet barátságnál.

Szóval ha valaki szeretne ismerkedni, az írjon bátran! :)

2013. máj. 18. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
meleg fiúnál is jön az irigység :D inkább leszbikusokkal barátkozz... ők tuti nem lesznek irigyek a pasidra :D
2013. máj. 18. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát... most első sorban fiúkkal szeretnék ismerkedni... De amúgy ha bárkinek van kedve beszélgetni, írjon! :)))
2013. máj. 18. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok filmet nézel...
2013. máj. 20. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, ezek a válaszok nem igazán segítettek... ;)

És lehet, hogy túl sok filmet nézek, de akkor is szeretnék ismerkedni. Olyan nagy probléma ez?

2013. máj. 20. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem probléma.

Léptem is, nem rabolom az időd. Meg amúgy se vagyok ratyi...

2013. máj. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!