Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki gyorsan! Bemenjek az...

Valaki gyorsan! Bemenjek az ügyeletre ezzel?

Figyelt kérdés
olyan papucsom van aminek gumi a talpa, és a fényképező kábele kilógott a gép hátuljából, én meg nem figyeltem és ráléptem, így megrázott... mármint csak a kézfejemben éreztem egy rázást és most a másik zsibbad... ezzel be kell mennem az ügyeletre?
2013. máj. 17. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Határozottan igen!
2013. máj. 17. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
Én nem mennék, bár én szarok az ilyen dolgokra. Te még mehetsz ha nagyon akarsz.
2013. máj. 17. 23:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát anyám ápolónő és azt mondta, hogy szerinte felesleges. De gondoltam hátha. Fő az egészség xD
2013. máj. 17. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha netán még mindig zsibbad, akkor menj be.
2013. máj. 18. 00:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem zsibbad. Anyu azt mondta hogy mivel csak maradt egykis feszültség a kábelben nem lesz semmi bajom attól, mivel nem a 230 rázott meg. Azt mondta, hogy őket szokták befektetni a kórházba 48 órás megfigyelésre de nekem semmi bajom nem lesz :)
2013. máj. 18. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!