41/65 anonim válasza:
én király...:P
Király
Elmúlt életedet királyként, vagy királyi család tagjaként élted le. Az irányítás és a vezetés életed része volt.
42/65 anonim válasza:
Dzsinn
Előző életedet egy palackban élő dzsinnként élted le. Talán pont ez a magyarázata annak, hogy miért válsz nyugtalanná, ha korlátozva, vagy bezárva érzed magad.
:))
43/65 anonim válasza:
Feltaláló
Előző életedben feltaláló voltál. Új, az emberiség fejlődését elősegítő találmányok felfedezésével foglalkoztál.
:)):))
44/65 anonim válasza:
Királynő voltam :D
"Előző életedben előkelő királynő voltál. A király mellett elvártad, hogy alattvalóid a lábad előtt heverjenek."
B.B.
45/65 anonim válasza:
Kertész
Előző életedben előkelő királyi udvarok kertésze voltál. Napjaid nagy részét azzal töltötted, hogy gyönyörű parkokat és kerteket hoztál létre, és folyamatosan rendezgetted őket
47/65 anonim válasza:
Beirtam h pénisz sperma(csunyábban de....) és azt mondta h kertész volt XD lol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!