11/65 anonim válasza:
Előző revütáncos vagyok és Barbarának hívnak :) Amúgy nekem a teljes nevemre is ugyanazt adta ki mint csak simán a Barbarára. Viszont a Barbira már varrónőt..
12/65 anonim válasza:
Szépségkirálynő :)) Tesóm földműves paraszt xD
13/65 anonim válasza:
hát Kittiként varrónő,Kitty-ként meg dzsinn:D
14/65 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szó szerint értendők, hanem kb...Szerintem haláli, nálunk mindenkinél bevált...
2009. okt. 2. 15:50
15/65 anonim válasza:
Adriként: Szépségkirálynő
Szépséged miatt előző életedben szépségkirálynő voltál. Imádtad a tündöklést, és mindig megálltad a helyed.
16/65 anonim válasza:
dzsinn
"Előző életedet egy palackban élő dzsinnként élted le. Talán pont ez a magyarázata annak, hogy miért válsz nyugtalanná, ha korlátozva, vagy bezárva érzed magad."
Van benne igazság ugyanis tényleg klausztro-fóbiás vagyok...
17/65 anonim válasza:
"Szépségkirálynő
Szépséged miatt előző életedben szépségkirálynő voltál. Imádtad a tündöklést, és mindig megálltad a helyed."
Ezt adta ki a nevemre:) (Nóra)
18/65 anonim válasza:
Nekem is szépségkirálynő jött ki.
19/65 anonim válasza:
Vezetéknévvel együtt kalóz
Utsó vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!