Franciául nem nagyon tanulnak ilyen "menőgyerekek"?
Figyelt kérdés
bocsi, hogy ilyen bénán írtam ki a kérdést, szoval arra vagyok kiváncsi
hogy általában az ilyen
"menőgyerekek", stb. nem igazán tanulnak franciául, nem?
azok inkább ilyen angol, olasz, spanyol, nem?
2009. okt. 2. 14:56
1/7 anonim válasza:
Nálunk most indul francia is, és pár "menőgyerek" fog járni rá. De aki "menőgyereknek" tartja magát az nem tanul mást sem. Nem tudompontosan mit értesz ez alatt.
És az tanulja, aki úgy érzi, hogy szüksége van rá, ne azért, mert menő, vagy nem.
2009. okt. 2. 15:00
2/7 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség. A nagyon "menőgyerekek" egyáltalán nem tanulnak semmit. Azt hiszik magukról, hogy annyira menők ezért nekik nincs rá szükség :D
2009. okt. 2. 15:00
3/7 A kérdező kommentje:
húú ti aztán gyorsan válaszoltatok:P
köszi:)
hát mondjuk olyasmire gondoltam, hogy francia kéttannyelvűbe szerintem nem nagyon járnak ilyen... jajj nem tudom normálisan megfogalmazni... olyan hülye vagyok...
de általában franciául jobb tanulók kezdenek tanulni, nem?
2009. okt. 2. 15:03
4/7 anonim válasza:
Nem! Az kezdi el tanulni aki, ugy érzi hogy szüksége lesz rá! Szerintem! Pl. én sem voltam se menő, se jo tanuló, átlag gyerek, most 32 évesen, kezdem tanulni a franciát, mert szükségem lesz rá! Ez hülyeség hogy, valaki nagyzolásból tanuljon meg nyelvet! S azt se értem hogy egy nyelvtudásnak, miköze a "menőséghez"!?
2009. okt. 2. 15:09
5/7 anonim válasza:
Manapság, aki az 'EU-ba' talpal, kezdi el a franciát. Nem úgy ,mint rég,amikor ez volt az angol elődje mint világnyelvféleség... Igaz, hogy a slágereket nem fogják tudni megérteni ezáltal,meg nem a francia filmek dömpingje jellemző a mozikban sem pl:)
2009. okt. 2. 15:12
6/7 anonim válasza:
Az, hogy az angol nyelvü "slàgereket" nem értik meg szerintem nem nagy veszteség, a dömpingfilmek pedig mint a nevük is elàrulja dömpingfilmek, egykaptafàra készült akcio-katasztrofa-superhös filmek mondanivalo nélkül.
2009. okt. 2. 15:21
7/7 anonim válasza:
Nem attól függ h. ki mennyire menő hogy milyen tagozatra jár!
Az én sulimba van kéttan, és vannak ott menő nemmenő gyerekek, de ugyanugy más tagozaton is megoszlik..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!