Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy most volt nemrég bérmálásom, amire összejött egy kis pénz rokonoktol, illetve volt volt szülinapom, arra is pénzt kaptam. Van egy iphonom amit kb egy éve kaptam, és egy laptopom amit már alig használok mert régi és lassu. Így a telefonomon netezek javarészt. Úgy gondoltam hogy veszek a kapott pénzből egy iPadot, szerintetek? mert a telefonomnak mégse jó ha egész nap azon netezek.. De attól félek, ha megveszem, az iskolába piszkálni fognak, vagy megsértődnek a barátaim, mert féltékenyek lesznek..(Iphonnal is így volt) Mit gondoltok?

2013. máj. 17. 19:10
 1/8 A kérdező kommentje:

most volt szülinapom *

rosszul irtam bocsi:S

2013. máj. 17. 19:12
 2/8 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy mások mit gondolnak vagy mit mondanak. Az a pénz a tiéd, és arra költöd amire szükséged van, te fogod használni nem ők.
2013. máj. 17. 20:42
 3/8 anonim válasza:
Szerintem egy iPad Minit vegyél. Könnyű, tud mindent és egy iPhone mellé pláne tökéletes társ és jó rajta netezni, filmezni, Skypeolni, és remek képet és videót készít.
2013. máj. 17. 21:35
 4/8 anonim válasza:
Tedd azt amit tenned kell, vagyis ruházz be egy iPad Mini-re. [link]
2013. máj. 18. 07:24
 5/8 anonim válasza:
Jah. Nekem is iPad Minim van. Nagyon cool ;-)
2013. máj. 18. 08:35
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! :) szerintem megveszem:)
2013. máj. 18. 09:22
 7/8 anonim válasza:
Nagyon helyes!
2013. máj. 18. 10:44
 8/8 anonim válasza:
Jó döntés :-)
2013. máj. 18. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!