Szerintetek jó lett a rajzom?
Szuper, ahogy rajzolsz. :)
Én is azt tudnám tanácsolni, hogy a vonalvezetést vedd bátrabbra, és ne elkenéssel árnyékolj, hanem úgy, hogy itt-ott jobban, itt-ott kevésbé nyomod rá a cerkát. :) (milyen bonyolultan fogalmaztam meg egy egyszerű dolgot...)
Tudom hogy az a békán ülő emberke kicsoda,de narutot néztem jobban mert azt írtad az frissebb rajz.Ettől függetlenül nem változott a véleményem,értem én hogy te így rajzolsz:gondolok itt a "göröngyösre" de sokkal szebb ha magabiztosabb és könnyebb mozdulatokkal/vonásokkal rajzolsz.Előbb útóbb ha gyakorolod akkor már rá fog álni a kezed és sokkal jobb lesz!
semmi képpen ne görcsölj rá,ha nem megy nem megy.Néha én is elkezdek egy rajzot de van olyan...hogyismondjam...hogy nincs kedvem hozzá vagy még túl nagy falat nekem,vagy hogy nem lesz olyan amilyet a tanárom vagy én szeretnék.Ilyenkor nem erőltetem hanem abba hagyom és gyakololok könnyebeket,olyanokat amiket már kívűlről tudok és elememben érzem magam.
Aztán mikor már elkészítettem és lefixáltam legalább két rajzot amivel teljesen megvagyok elégedve,útána megint megpróbálkozom azzal amit múltkor nem tudtam megcsinálni.Azzal ami nehezebb.És ha már érzem hogy sikerülni fog és már könnyebben csinálom,nem görcsölök akkor befejezem.De van amikor még ilyenkor sem sikerül,akkor megint félre teszem a papírt és gyakorolok olyasmit ami hasonlít ahozz a tecknikához vagy ugyanolyan tecknika csak könnyebb változatban.
Még mindíg aztmondom van benned tehetség de meg kell tanulnod hogy húzz könnyedén vonalakat.
üdv: anime-fan
Semmi extra. Szerintem létező mangakarakter helyett inkább saját karakterekkel dolgozz, de ne fandomokkal. Szóval nem a Naruto világából legyen a saját karaktered, hanem máshonnan. Mert jó dolog a fanart, mert ettől a rajztól nem dobok hátast. És azt a hűde nagy tehetséget sem érzem, ez csak egy másolt kép, még akkor is, ha főleg magadtól rajzoltál. Ha tudsz magadtól, akkor ne Narutót rajzolj, hanem OC-t.
Ja, és mielőtt bárki idevágná, hogy irigy vagyok, nem vagyok, hanem pont segíteni szeretnék, mert látom, hogy ha elkezdenél nem csak fanartokat rajzolni, ráadásul színesben, akkor egyszer eljutnál arra a szintre, mint a Mondo rajzos lányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!