Milyen lett a rajzom?
Nem rosszak, korodnak megfeleloek :)
Egy tetovalo
Szerintem egész ügyes vagy. Nem dobálózok azzal a szóval, hogy tehetség, mert nem a tehetség miatt fogsz tudni jól rajzolni, hanem gyakorlással...
Szerintem folytasd, gyakorolj, ha tényleg szeretsz rajzolni. 13 éves vagy, még egyáltalán nem késő elkezdened komolyan tanulni (vagy folytatnod a tanulást). Nekem a kéz nagyon tetszik! Másoltad vagy fejből rajzoltad?
Úgy gondolom, hogy mindenki tud rajzolni, csak meg kell tanulni. Korodhoz képest tényleg ügyes vagy.
Annyit tanácsolhatok, ha fejlődni akarsz, hogy inkább térből rajzolj, ne képekről vagy fejből. Ha térből, tehát valóságos tárgyakat rajzolsz (pl a kezedet, egy széket, egy lábast, jó, persze ezek nem a legizgalmasabb munkák...), fejleszti a térlátásodat, ami sokban segít.
Például egy hasznos dolog: két szemmel 3D-ben látsz, egyel 2D-ben, ez segít.
Vagy rajzolj embereket. Ültesd le a tesódat, vagy a szüleidet olvasni, vagy a tévé elé, a lényeg, hogy ne mozogjanak, és rajzold le őket. Az emberek még ilyenkor is elkövetik azt a hibát, hogy rajzolás alatt alig néznek fel a rajzolt alanyra, csak párszor, és ezt a képet az emlékezetükbe vésvén emlékezetből rajzolnak. Nézz rá sokszor, hiszen azt rajzolod.
És gyakorolj sokat, sokat, sokat! :)
Egy szobrász-tanonc
Wow :O Ez nagyon jó :D
Bár én is így tudnék rajzolni :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!