Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnák ilyen irodai, vagy...

Hol tudnák ilyen irodai, vagy jobb közmunkára jelentkezni?

Figyelt kérdés
az az igazság a munkaügyi központ ilyen nehéz fizikait építőipari jellegűt ajánlt fel.tiszta szar...

#közmunka #lehetosegek.
2013. máj. 16. 13:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ön férfi/nő? Önnek van állása?Tudna tanácsot adni valamit!?
2013. máj. 16. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

"kedves" kötekedő 8.!

mi a jó isten bajod van neked? miért kell letámadni valakit, aki normális keretek között leírja a véleményét? és milyen jogon minősítesz te bárkit hülyének ismeretlenül? álljon már meg a helyben járás, kicsit nézz magadba, mielőtt előadod itt a melodrámát!

1: rendőrségen dolgozom több éve. szerintem ezzel elmondtam a lényeget, ergo inkább jobb, ha kussolsz, mert ez nem jött össze. egyébként pedig javaslom tanulmányozni az "irónia" szót, talán akkor a vélemények értelmezésével, de főként lereagálásával nem lennének ilyen alapvető problémáid. csak ügyesen!

2: én dolgozom, nem is rossz helyen, nem is rossz fizetésért, szóval nem értem, engem miért kevertél bele; a páromról írtam, aki jól képzett szakács, több éves külföldi tapasztalattal, és mégsem tud hol elhelyezkedni itt Mo.-n. de te, aki a kis irodájában csücsül - már ha egyáltalán dolgozol, és nem csak az iskolapadot koptatod (a kommented stílusa és a helyesírás hiánya arra enged következtetni ugyanis)-, mit tudhat erről? feltételezem, hogy te nem munkakereső egyed vagy, aki napi több órát tölt azzal, hogy kutat és az önéletét küldi folyamatosan ide-oda, hogy ne kapjon választ...

3: én ehhez nem szóltam hozzá, mi nem mentünk a munkaügybe, egyelőre még bízunk abban, hogy saját erőből sikerül valamit találni, viszont azzal pedig nem tud senki semmit kezdeni, hogy nincsenek helyek... egyre kevesebb építkezés van, egyre kevesebb új (akár szórakozó)helyeket nyitnak meg, minden egyre csökken, ami egyenesen arányos azzal is, hogy kevesebb munkaerőre van szükség...

szóval. nem értem, mi a problémád, én is a kérdező mellett állok, egyszerűen csak elmondtam a tapasztalataimat, és azt, hogy manapság nem kéne "válogatni" a munkában, hanem megfogni egyet, és jól megtartani... ettől még lehet ugyanúgy keresgélni és kutakodni, nem kell feladni, hogy jobbat, ideálisat találjon az illető, de addig, amíg nincs munkája, mégis miből óhajt megélni? nem mindenkinek adatik meg a szülői gondoskodás luxusa, tehát igen, lehet, hogy ennek a csodálatos országnak köszönhetően, a folyamatosan tartó, nyomasztó kudarc után a párom is már lejjebb adta az igényét, ami a munkát illeti... engedtessék már ez meg anélkül, hogy egy elkényeztetett kis akárkicsoda ne szólja le, csak azért, mert neki éppen mázlija volt valamiben...

... mert ha te is ugyanebben a cipőben járnál, nem ilyen kommentet írtál volna.

témát lezártnak tekintem... ha válaszolni akarnál, előtte kicsit gondolkodj, hátha megérted a nyilvánvalót.

2013. máj. 17. 09:19
 13/16 anonim ***** válasza:
A kemény fizikai munka alól felmentetheted magad a szakorvossal, úgyis el kell menned előbb alkalmasságira. Aztán kaphatsz könnyebbet, ha még kellesz közmunkásnak, de az irodai melóra nincs sok esélyed kapcsolatok nélkül.
2013. máj. 21. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
te vagy az bódis gyula?
2013. máj. 22. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám. Nincs semmilyen végzettségem, már évek óta kérem a munkaügyi központot, hogy adjanak valami igazgatói állást 250 000 $-os fizetéssel, de az átkozottak még ennyit sem képesek megtenni! Hát milyen világ ez?!
2014. febr. 8. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Érettségivel ne írj ilyet, hogy "tudnák"..
2015. jún. 3. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!