Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kérdés: Melyik tart halat,...

A kérdés: Melyik tart halat, és milyen színű házban lakik?

Figyelt kérdés
Tények: 1.5 ház van, különböző színüek.2. Minden házban él egy-egy ember, mindegyik más nemzetiségű.3. Az öt tulajdonos különböző italokat fogyaszt, különféle cigit szív és más-más állatot tart.4. Nincs két olyan tulajdonos aki ugyanazt az állatot tartaná, ugyanazt a cigit szívná, vagy ugyanazt az italt inná.1. A brit a piros házban lakik.2. A svéd kutyát tart.3. A dán teát iszik.4. A zöld ház a fehér ház bal oldalán van.5. A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.6. Az a személy aki Pall Mall-t szív madarat tart.7. A sárga ház tulajdonosa Dunhill-t szív.8. Az az ember aki a középső házban lakik tejet iszik.9. A norvég az első házban lakik.10. Az ember aki Blend cigit szív amellett lakik aki macskát tart.11. Az az ember aki lovat tart amellett lakik aki Dunhill cigit szív.12. A tulaj aki Blue Mastert szív, sört iszik.13. A német Prince-t szív.14. A norvég a kék ház mellett lakik.15. Az ember aki Blend-et szív, a vizet ivó ember szomszédja.
2009. okt. 1. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nem valamelyik sokszínű matek elején van?:D
2009. okt. 1. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Haha. Ez most komoly?
2009. okt. 1. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
én ezt már megoldottam, de nem lövöm le a poént. amúgy vannak ennél nehezebbek is.
2009. okt. 1. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
segítek: a német tart halat.
2009. okt. 1. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Régen nagyon szerettem ezt a játékot. Mi az igazi neve? Meg arra is emléxem h függőlegesen meg vízszintesen kellett bejelölgetni h minél melyik az igaz!
2009. okt. 1. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Na akkor lelövöm én: a német tart halat, és a zöld házban lakik. Ha minden igaz... :)

Marha jó volt ez a feladvány, a férjemmel 1 órán keresztül versenyeztünk, köszi és méééééééééééééééééééééég!!!!

2009. okt. 1. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
ezt egyszer én is megcsináltam. de úgy a jó, ha az ember magától csinálja meg. logikai feladat. rajzold le, és zárd ki. a végére már mindegyik nemzetiségűről tudni, hogy milyen állatot tart, meg milyen házban lakik, meg ilyenek. elszórakoztam vele egy órát még annó régen, de megcsináltam, egyedűl , és igen jó sikerélmény volt :D
2009. okt. 2. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan: lehet még valahol találni a neten ilyen jellegű feladványokat?
2009. okt. 2. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

ajánlom

2009. okt. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!