Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek is ilyen gyorsan telik...

Nektek is ilyen gyorsan telik az idő?

Figyelt kérdés
Nekem szinte rohan.. Januárban volt barátnőmnek egy kis kalandja, olyan mintha MAXIMUM egy hónapja lett volna.. Vasárnap lefekszem már szombat van. Nagyon durva.
2013. máj. 15. 17:27
 1/4 aspikami ***** válasza:
De jó neked b+
2013. máj. 15. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
jó cuccot szívhatsz, kérek én is :D
2013. máj. 16. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is... Hétfőn felkelek, máris péntek van. A hétvégét észre se veszem. És hogy lehet, hogy már 7 éve járok ebbe a suliba?! Még csak tegnap jöttem! Úristen, mindjárt elballagunk!
2013. máj. 17. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
igen , sajnos a felnott emberek igy irzékelik az idot. A gyerekkorban még lassan telik. Ezért kell minden pillanatot hasznosan eltolteni, olyan emberekel akiket szeretsz. Es egy tipp, ne probálj meg sietni, gyorsan csinálni mindent, mert ugy gyorsabban telik az ido. Minnél lassabban élsz, annál lasabban telik az ido, es nem leszel stresszes sem. Igy tovább élsz. :)
2013. máj. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!