Ha a tudakozóban nincs meg a címe valakinek honnan tudhatom meg? Csak a számát tudom és a nevét. Minden segítséget megköszönök.
hivatalosan sehogy
nyomozz, guglizz, keress ismerősöket, bármit
sok idő, de sikerülhet
érdekességképpen:
valakinenk tudtam az utcáját, de a házszámot nem (jó hosszú utca)
a facebookon ismerősök lettünk, egy fényképén látszott az udvaruk, a kerítésen át a szemben levő ház
a google street wiewen végigmentem az utcán, megtaláltam azt a házat. szemben vele volt az övéké. a házsámokat nézegetve, kiszámoltam az ő házszámukat. és voilá, megvan a címe
Tegnap is volt egy hasonló kérdés. Én magam nem nagyon szeretném, ha mások kutakodnának utánam. Ha nem adom meg a címemet valakinek, lehet, okkal teszem.
Megverni akarod, vagy elveszett holmiját visszaadni?
megverni akarja: ahhoz nem kell házhoz menni :)
visszadni valamit: miért ne hívhatná fel ebben az esetben?
esetleg egy jó csaj az? akkor sem kell a címe randizni nem náluk kell először :)
Betörés a megoldás! :D:D:D
Nem okoskodunk de miért ekkora titok a miértje?
Felhívod fülkéből hogy küldeménye érkezett az önkormányzattól de visszaküldték az XXX címről ez az ön helyes címe? Mondja erre nem hanem...
Vagy
-Az Eontól hívom önnek 300.000-es tartozása van felénk.
-Az hogy lehet?
-Ön az Érd Kossuth utca 43?
-Nem én a...
Social engineering...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!