Szerintetek milyen az IDEÁLIS ember?
"panaszkodik, és "miért teszed ezt velem?" típusú kérdéseken gondolkodik, amikre konkrét válasz soha nem lesz.. és konkrét eredmény sem"
Nem panaszkodni szeretnék, inkább csak "boncolgatom" az embereket, a motivációjukat, hogy miért olyanok, és miért nem próbálnak változtatni. Vagy nem is veszik észre, hogy baj van velük, vagy észreveszik, de nincs erejük változtatni.
Az eredmény annyi, hogy egy kicsit közösen "gondolkodunk", ahelyett, hogy mondjuk csak néznénk a Tv-t, vagy zabálnánk...
a szellemi és fizikai ideál elválaszthatatlan?
van egy két ismerősöm/barátom aki kövér, és lusta.. mégis ha felemeli a seggét, akkor 483 ponttal jut be a Műszaki Egyetemre, csupán azért mert szellemileg nagyonis toppon van.. sőt, inkább a lángész kategóriába sorolnám!
de arra, hogy a két dolog elválaszthatatlan-e, Te magad is élő példa vagy!
175 cm és 48 kg vagy, amit Te mint fizikai ideálként (férfi társaim inkább gebeként) állítasz be
és emellett a szellemi képességed annyira terjed ki, hogy kijelented, aki kövér, annak jobb nem hallgatni a véleményére, mert önmagán sem tud uralkodni.. vagyis diszkriminálod a kövéreket.. ahogy egyébként a hajléktalanokat és az alkoholt fogyasztókat is..
173 cm és 55 kg vagyok, minden nap rendszeresen sportolok, minimum 1.5 órát, ha van időm többet is, úgyhogy jobban megközelítem az ideált, mintsem "gebe" vagy puha, lusta lennék! Máshol már megírtam nézz utánna.
Csak annyit, hogy külföldön egyetemre járok, és sokat olvasok, és van egy szűk baráti köröm, ahol a "világ dolgait" szoktuk megvitatni. Másokkal nem lehet ilyesmiről beszélni. A koromat pedig korábban már megírtam egy válaszomban. Mivel a nevem nem titkos, nem adok közelebbi infót, hiszen "botorság" lenne! :)
heh, ez a botor-dolog tetszett:) (y) :D
a matekosra: de amúgy mindenből (nem csak tantárgyakból) ezt csinálta... kér az ember tőle valamit és rámondja, hogy ok, aztán nem csinál semmit, majd az utolsó pillanatban tökéletesen megcsinálja.. gyakorlatilag bármit, amihez gondolkodni kell.. de fizikai munkát is, csak arról egy kicsit győzködni kell, de mindig kitalál valamit, amivel leegyszerűsíti a munkát és jóra megcsinálja..
azért 173 cm mellé szerintem még beférne 3-4 kg
véleményem szerint nem a férfi vagy az egészségi ideált közelíted meg, hanem a divat által diktál barbie-ideált
egy jó nőn van zsír, és a zsír jelenléte semmilyen szempontból nem rossz!
nyugi, nem keresek tovább utánad, annyira azért nem vagyok időmilliomos:D de ha egyetemista vagy, akkor max huszonéves lehetsz, ennyi meg nekem elég:D
de továbbra is tartom, hogy szélsőségekben gondolkodsz, és véleményem szerint hiba, hogy ideálokat próbálsz követni és másokat is ez alapján besorolni!
a kulcskérdés sosem a "mit?" hanem a "miért?"..
és, hogy visszakanyarodjak az eredeti kérdéshez, az ideális ember békés, és nem sugároz negatívat... vagyis nem ítél el másokat tettei, szokásai, és főleg nem alkata, helyzete alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!