Van egy zippo öngyújtóm. Lehet bele tenni sima benzint is vagy lámpaolajat, vagy csak a zippo benzin jó?
Aki azt írja hogy a petróleum nem jó,akkor az nem látott még petróleum lámpát közelről!Nekem volt is még!
Jó a petróleum is,csak jobban kormolni fog a benzinnel ellentétben,bár kicsit nehezebben,de meg gyullad.
Persze a legjobb a tiszta benzin.
Ahogy már mondták, használhatod sebbenzinnel is. Patikában lehet kapni, 100 ml 220 Ft-ba került. Május 15-én vettem, még félig van. Mondjuk olyan sokat nem dohányzom. Nekem 3 naponta kell tölteni, de én egy nem-zippo benzins öngyújtót használok, amit a fiók aljában találtam. Megvágtam a kanócát, új tűzkő és kicseréltem vattára a benzintároló szövetet, tökéletesen működik. Nem tudom, hogy speckó ögy-hoz kaphaó szövettel jobb lenne-e, mármint hogy kevesebbszer kelene újratölteni. De nem hiszem.
Petróleummal tényleg nem gyullad be, próbáltam azt is. Még fele-fele arányban sebbenzinnel keverve sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!