Ha begörcsölt a lábam mit tegyek hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom hogy tényleg begörcsölésnek hívjuk-e. Az történt hogy nyújtozkodtam a lábamnál, pontosabban a vádlimnál egy olyat éreztem mintha összehúzodott volna minden. Azóta ha lépek mindig fáj, meg húzódik. Lehet valamit tenni ellene?? Csak mert szombaton táncolni megyek és jó lenne ha nem fájna.2009. okt. 1. 14:44
2/4 anonim válasza:
Ha görcsöl a lábad, akkor nyújtani kell, lábfej visszafeszít, és bekenheted valami izom lazító krémmel is.Ha csak görcs akkor szombatra el kell múlnia nyom nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
de az is lehet hogy csak izomláz mert ugyebár a tánc miatt nagyon sokat próbáltunk az elmúlt napokban...
válaszokat köszi =)
2009. okt. 1. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!